Na een zeer goede persoonlijke ervaring verzocht Optimizer.co mij de website te vernieuwen om deze beter te laten aansluiten bij de kwaliteit die Optimizer.co levert. Een mooie opdracht.

Optimizer.co staat voor netwerk optimalisatie & entertainment design. Hiermee maakt Optimizer.co technologie bereikbaar en beschikbaar voor iedereen. Er werd een WordPress template gekozen dat deze boodschap ook echt uitstraalt. Vervolgens werd deze geïmplementeerd, geconfigureerd en aangepast waar nodig.

De unaniem zeer hoge waarderingen van klanten die in de oude site als reviews aanwezig waren, wilde Optimizer.co wel bewaren en wederom inzichtelijk hebben in de nieuwe site. Hiervoor werden de reviews uit de oude site geëxporteerd en in de nieuwe WordPress website geïmporteerd. Uiteraard beschikt de nieuwe website wederom over een klantenreview module, waarin de alom positieve klantervaringen verder groeien.

Tevens worden diverse projecten belicht die reeds zijn gerealiseerd door Optimizer.co. Hiervoor is gebruik gemaakt van foto’s die werden gemaakt tijdens de realisatie van deze projecten.

Een mooie opdracht met een mooie website tot gevolg die de kwaliteit uitstraalt die www.optimizer.co.nl levert!