Secrid variatie

Secrid wallet van perfecte kwaliteit

De Secrid wallet is een aanwinst voor deze “plastic” tijd. Een prachtig nederlands product om al je pasjes veilig en handzaam bij je te hebben. Een aanvulling op mijn eerdere review …

Erg enthousiaste review

Reeds in augustus 2013 schreef ik mijn review over de Secrid Twinwallet. Op dat moment had ik die enkele maanden in mijn bezit. Ten tijde van schrijven van mijn review was ik erg enthousiast over deze beveiligde dubbele Cardprotector in een chique lederen omkleding.

Na zo’n 2,5 jaar gebruik ziet mijn Twinwallet er nog perfect uit.

Deze diashow vereist JavaScript.

Enorm succes Secrid

Inmiddels is er een uitgebreide collectie van wallets in diverse kleuren en versies. Deze zijn allemaal te bekijken in de webshop. Daarnaast is het succes van deze uitvinding niet onopgemerkt gebleven in de internationale detailhandel. Met inmiddels wereldwijd ruim 3.000 verkooppunten is dit een zeer populair product geworden. Ongetwijfeld is er in de buurt een verkooppunt te vinden. Zelf vind ik Secrid een echte aanwinst voor herenmodewinkel Ravage by Oele in Wateringen. Een terechte aanvulling van een al zeer uitgebreid en hoogwaardig assortiment.

Onlangs kwam de Secrid wallet nog in het “nieuws” toen deze werd afgebeeld en aangeboden in de folder van Mediamarkt. Mijn verbazing was groot kan ik je mededelen. Het leek mij een aparte combinatie. Niets bleek minder waar, zoals te lezen was op de website van Secrid.

SECRID Miniwallet from Secrid on Vimeo.

Veilig product voor digitale betalers

Worstel je net als ik deed met het opbergen van je pasjes? En heb je weinig tot geen contant geld bij je als je de deur uit gaat? Dan is een Secrid wallet waarschijnlijk ook echt iets voor jou. Al je pasjes snel binnen handbereik. Bovenal volledig beschermd in de ultra dunne aluminium Cardprotector. En met de kwaliteit van dit nederlandse product zit het ook wel goed. Wat wordt onderschreven door de twee jaar garantie die standaard wordt gegeven.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *