Optimizer.co

Optimizer.co maakt het makkelijk

Waarom hulp van Optimizer.co

Door de hulp van Optimizer.co hebben wij nu internet, tv en telefonie van Caiway via glasvezel. Alles strak aangesloten en het werkt geweldig. Waarom met hulp van Optimizer.co? Ik zal proberen het uit te leggen.

Glasvezel tot de voordeur

Vanaf het moment dat de glasvezelkabel tot aan de voordeur in Wateringen werd uitgerold groeide mijn interesse in de mogelijkheden die letterlijk “voor de deur” stonden. Supersnel internet, interactieve tv, video-on-demand en wat al niet meer.

Aanbod diensten Caiway

Helaas duurde het nog even voordat onze leverancier Caiway ook daadwerkelijk diensten en producten kon aanbieden. Dat gebeurde ongeveer een jaar geleden en toen kwam het moment om actief aan de slag te gaan. Wat ik uiteraard ook deed om voor de hand liggende redenen als sterk online georiënteerd persoon.

Zelf doen of laten installeren

Mijn volgende stap was uitzoeken wat er nodig zou zijn om optimaal gebruik te kunnen gaan maken van supersnel internet en interactieve tv. Na onderzoek op de website van Caiway vond ik een lijstje van zelfstandige bedrijven die door Caiway werden aangeraden om te helpen bij installatie. Aangezien ik zo langzamerhand een redelijke zelfkennis heb opgebouwd was ik er van overtuigd dat ik de installatie absoluut niet zelf moest gaan doen.

Optimizer.co website en goede reviews

Persoonlijke passie in technologieVanzelfsprekend zocht ik de aanbevolen bedrijven op op internet om meer informatie over deze bedrijven te vinden en in te schatten wie ik zou contacten. De website van Optimizer.co sprak mij gelijk aan en aangezien ik zeer gevoelig ben voor de uitstraling van websites beïnvloedde dat sterk mijn keuze. Deze keuze werd versterkt door de goede reviews die ik vond op de website, alsmede op het Caiway forum.

Eerste indicatie kosten pittig

Na een eerste contact met Jaco Hage van Optimizer.co was een afspraak snel gemaakt en kwam hij enkele dagen later langs. Na bekijken van onze aansluitingen, bekabelingen en andere zaken gaf hij een grove indicatie van de kosten om het geheel van glasvezel te installeren en nieuwe kabels te trekken. Onzekere factor hierin was hoe de bekabeling naar onze uitbouw was aangelegd en of er nieuwe kabels onder de vloer moesten worden getrokken. Hierdoor konden de kosten oplopen en eerlijk gezegd schrok ik van de indicatie die ik kreeg. Namelijk ergens tussen de €400 en €500. Nog even over nadenken zeg maar.

Definitief niet zelf doen

Toen een maand of twee geleden ons internet ineens flinke snelheidsproblemen gaf werd ik getriggerd om mij wederom te verdiepen in het glasvezel-project. Toch proberen om zelf glasvezel te gaan aansluiten? Of het uit handen geven? Toen een hele goede en tevens zeer handige vriend mij na eigen ervaring dringend adviseerde het niet zelf te doen had ik mijn laatste overtuigende argument.

Ook aanvraag geregeld via Optimizer.co

Mijn eerste en positieve ervaring met Jaco van Optimizer.co hing nog in mijn gedachten en dus snel weer contact gelegd. Hij gaf aan ook de aanvraag voor mij te kunnen regelen bij Caiway, dus ik had gelijk het gevoel dat ik in goede handen was. Dat de aanvraag via hem een korting met zich meebracht was een extra leuke bijkomstigheid. De aanvraag ging vlot en binnen een week stond het glasvezel-pakket op de stoep. Nog een weekje wachten en dan zou Jaco aan de slag gaan.

Pro-activiteit bij installeren

Afgelopen maandag ging Jaco aan de slag met de installatie. Wat was ik blij dat ik niet aan de slag hoefde! Ik kon thuis lekker aan het werk en hij ontfermde zich over de aanleg van internet via glasvezel. Alles werd geïnstalleerd in de meterkast en na wat kort onderzoek en uitproberen bleek er onder de grond al een nieuwe pijp naar de uitbouw te zijn aangebracht waardoor de oude kabel redelijk eenvoudig kon worden vervangen door de twee nieuwe kabels. En passant werden er ook nog enkele klungelige zaken in de meterkast aangepast, de coax-aansluiting voor boven verbeterd en alle aansluitingen en snoeren van apparatuur in de woonkamer netjes weggewerkt. Niet om gevraagd, maar pro-actief aangepakt door Jaco. Ik werd er erg vrolijk van!

Betere router & vrolijk van de factuur

Na een half dagje bezig te zijn geweest werkte alles als een zonnetje en vertrok Jaco naar zijn volgende klant. Met achterlating van een factuur die nog lager bleek dan zijn laagste inschatting. En daarbij was de door hem geadviseerde en door anderen onderschreven betere router dan die van Caiway reeds ingecalculeerd. Uiteraard werd de factuur nog dezelfde dag betaald, want een positieve ervaring moet je ook positief afsluiten naar de ingehuurde partij.

Ook nazorg op orde bij Optimizer.co

Twee dagen later nog even contact gehad met Jaco over iets wat niet helemaal lekker werkte en hier werd door Jaco gelijk actie ondernomen. Snel opgelost. Kortom, ook de nazorg blijft op hetzelfde niveau.

Mocht je willen weten wat Optimizer.co misschien voor jou kan betekenen, neem dan eens een kijkje op zijn website of neem gelijk contact met hem op. Je zult er, net als ik, geen spijt van krijgen.

2 antwoorden
  1. OPTIMIZER.CO
    OPTIMIZER.CO zegt:

    Wij danken u voor de gastvrijheid en het vertrouwen In de geleverde pakketten en onze aanvullende installatieservice die wij bij u mochten realiseren. Onze dank voor deze geschreven referentie. Top! Vrgr Jaco Hage OPTIMIZER.CO

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *