Logo Secrid

Twinwallet met Cardprotector van Secrid

De Secrid Twinwallet is een dubbele beveiligde Cardprotector in een prachtige leren hoes. Sinds enkele maanden ben ik de trotse en tevreden eigenaar van zo’n Secrid Twinwallet.

Twinwallet: nederlands product

De Twinwallet is ontworpen èn geproduceerd in Nederland en bestaat uit een dubbele beveiligde Cardprotector met ruimte voor 12 kaarten in een leren hoes met druksluiting. Binnen in de wallet is nog ruimte voor extra kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en muntgeld. De Twinwallet is momenteel leverbaar in 6 kleuren.

 

Veiligheid RFID kaart

De Secrid Cardprotector is een aluminium Cardprotector die op diverse manieren optimale bescherming biedt voor maximaal 12 kaarten. De Cardprotector voorkomt buigen en breken evenals het ongeoorloofd lezen van uw radio frequency identification (RFID) cards. De nieuwste kaarten zoals credit cards en ID-kaarten zijn uitgerust met een RFID-chip. Deze chip kan worden uitgelezen/gekopieerd van een afstand tot 30 meter. De Secrid Cardprotector voorkomt deze mogelijkheid. Dit is getest en bevestigd door TNO.

De Cardprotector

Inside Secrid TwinwalletDe kaarten zijn stevig opgeborgen in de Cardprotector, maar schuiven geleidelijk trapsgewijs soepel naar buiten wanneer je de hendel beweegt. Zelfs als je minder kaarten in de protector steekt blijven deze goed zitten en vallen ze er niet uit. Je kunt je kaarten dus gebruiken zonder de wallet te openen.

Aangezien ik bijna nooit contant geld bij me heb is dit ideaal. De keren dat ik de druksluiting open zijn verwaarloosbaar. Voor degenen die wel wat contant geld op zak willen hebben biedt de binnenzijde ruimte voor extra kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en muntgeld. Alles wat ik nodig heb kan ik dus kwijt.

Compact formaat

In het verleden gebruikte ik jarenlang een Billfold portemonnee. Deze groeide door bonnetjes en anderen losse zaken uit tot een grote prop die soms niet eens meer in mijn broekzak paste. De Twinwallet is met 70 mm breedte en 24 mm dikte minstens de helft compacter dan zo’n traditionele portemonnee. De Twinwallet past derhalve perfect in mijn broekzak.

Drie modellen

De Secrid Wallets zijn leverbaar in 3 verschillende modellen: de Miniwallet, de Slimwallet en de Twinwallet. Alle modellen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Tevens is er een losse Cardprotector en een losse dubbele Cardprotector leverbaar als je geen portemonnee nodig hebt, maar je je kaarten wel veilig wilt opbergen.

Direct bestellen in de webshop

Ook geïnteresseerd in een Secrid Wallet? Op de Secrid website kun je direct in de webshop jouw keuze maken en je wallet bestellen. Deze wordt dan netjes bij je thuis bezorgd in een fraaie case.

 

3 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] in augustus 2013 schreef ik mijn review over de Secrid Twinwallet. Op dat moment had ik die enkele maanden in mijn bezit. Ten tijde van […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *