24: Live Another Day

Fox lanceerde tijdens de Super Bowl een reeks van korte mysterieuze commercials. De vier advertenties verschaften gezamenlijk een eerste voorvertoning van de terugkeer van de serie “24” bij Fox.

Eerder dit jaar bevestigde executive producer David Fury van de serie “24” de terugkeer van de serie. De nieuwe serie betekent de terugkeer van Kiefer Sutherland in zijn populaire rol van Jack Bauer in wat naar verwachting een 12-delige miniserie wordt. “24” was tot nu toe op Fox te zien gedurende 8 seizoenen, waarvan de laatste serie te zien was in 2010.

Voor de enthousiaste fans is hier alles wat er tot nu toe bekend is over “24: Live Another Day.”, de terugkeer van Jiefer Sutherland als Jack Bauer.

Is deze serie een herhaling?

Nee, het wordt een mini-serie die verder gaat na de gebeurtenissen van de laatste serie uit 2010 met Kiefer Sutherland wederom als personage Jack Bauer.

Welke bekende personages zijn er te zien in de mini-serie?

Naast Kiefer Sutherland zullen de volgende acteurs terugkeren in de nieuwe serie:

Mary Lynn Rajskub als Chloe O’Brian

24-live-another-day-mary-lynn-rajskub-chloe-obrian

William Devane als James Heller

24-live-another-day-william-devane

Kim Raver als Audrey Raines

24-live-another-day-audrey-raines

Tevens zijn aan de cast toegevoegd nieuwe rollen voor Benjamin Bratt, Yvonne Strahovski (“Chuck”) en Tate Donovan (“Damages”).

Waar gaat de mini-serie over?

De miniserie zal Bauer volgen als een vluchteling op de vlucht in Engeland .

Hier is de officiële synopsis van Fox:

“Als banneling, is hij nog steeds bereid om zijn leven en vrijheid te riskeren om nog een mondiale ramp te voorkomen. Op jacht naar Jack zijn CIA hoofd STEVE HARRIS (Benjamin Bratt, “Law & Order”); CIA-agent KATE MORGAN (Yvonne Strahovski, “Dexter”), die zowel vindingrijk als meedogenloos is; JORDAN REED (Giles Matthey, “Jobs”), een slimme en verfijnde CIA computertechneut en ERIK RITTER (Gbenga Akinnagbe, “The Wire”), een scherpe, sterke en arrogante agent. Grote drijvende kracht in deze jacht op Jack is JAMES HELLER (William Devane, “The Dark Knight Rises”), nu president van de Verenigde Staten. Heller wordt geflankeerd door zijn stafchef MARK BOUDREAU (Tate Donovan, “Damages”), die getrouwd is met Hellers dochter – Jack’s voormalige vlam AUDREY (Kim Raver, “Revolution”). Ondertussen is een geharde Chloe (Mary Lynn Rajskub, “Firewall”), Bauers CTU vertrouwelinge, nu ondergronds werkzaam met high-profile hacker ADRIAN CROSS (Michael Wincott, “The Crow”).
Gast sterren in de nieuwe serie 24: Live Another Day zijn Golden Globe Award winnaar Judy Davis (“Life with Judy Garland”) en Golden Globe Award genomineerde Stephen Fry (“Alice in Wonderland”, BONES).
Gedurende deze nieuwe schrijnende dag zal Jack proberen een ondenkbare terroristische aanslag die de wereld voor altijd zou kunnen veranderen te dwarsbomen.”

Zal het hetzelfde gevoel geven als de originele serie?

Dat is zeker de bedoeling! Het originele “24” team bestaande uit uitvoerend producent Howard Gordon, co-creator Robert Cochran, director Jon Cassar en producenten Evan Katz, Manny Coto, David Fury en Brian Grazer zijn wederom herenigd om te werken aan “Live Another Day”. De serie zal ook gebruik maken van het bekende split-screen format.

Wanneer is de nieuwe serie te zien op Fox?

“Live Another Day” gaat in Amerika op Fox in première op maandag 5 mei om 21:00. Wanneer de serie in Nederland op de reguliere zender(s) verschijnt is nog niet bekend.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *